Vtisi udeležencev osnovnega izobraževanja

VTISI UDELEŽENCEV OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA V IZVEDBI DRUŠTVA MEDIATORJEV SLOVENIJE IZ ANONIMNIH ANKETNIH LISTOV NA KONCU IZOBRAŽEVANJA

OKTOBER 2017

"Odlični predavatelji, z bogatimi izkušnjami, odlično strukturirana predavanja."

"Izobraževanje je bilo fenomenalno. Veliko primerov iz prakse za lažje razumevanje. Veliko praktičnih vaj."

"Izobraževanje je bilo vsebinsko zelo dobro pripravljeno, organizacija je bila odlična. Dobro je, da je veliko vaj."

"Dodana vrednost, ki jo strokovno in osebnostno pridobi udeleženec usposabljanja."

 "Enakovredna obravnava vseh udeležencev, tudi nepravnikov; strokovnost; dober didatkični pristop,. " 

   

MAREC  2017    

"Po izobraževanju sem se še dodatno navdušila za delo mediatorja"

"Zelo dobro se mi je zdelo, da so bila predavanja v veliki meri usmerjena predvsem na praktično izvedbo skozi igre vlog. Koristno, poučno in zabavno."

"Izobraževanje je namenjeno praktični uporabi novo pridobljenih znanj, ni le teoretično izhodišče za neka nadaljna usposabljanja. Predavatelji ne predavajo z distanco, ampak dajo vedeti, da te izobražujejo zato, da se jim pridružiš na isti ravni kot kolega."

"Čestitam snovalcem programa. Kljub napornemu urniku je bilo zanimivo, razgibano in predvsem koristno. Motivacija udeležencev ves čas in s strani vseh predavateljev je neprecenljiva, kakor tudi dostopnost."

 

OKTOBER 2016

"Izjemno strokovno izvedena predavanja. V kratkem času si lahko pridobimo veliko znanja ( teoretičnega in praktičnega), ker je enakovredno razporejen teoretični in praktični del."

"Pohvalila bi prav vse - trenerje, teme izobraževanja, praktične vaje, izvedbo izobraževanja."            

"Super so bile vaje."                                                                                                                             "

Izjemno presenečena nad tem, kako dobro predavatelji predavajo. Vidi se, da so predavatelji iz prakse in dobro poznajo področje. Predavanja so minila res hitro, tudi vaje so bile odlične."     

"Najbolj: pozitiven odnos do življenja! Vzpodbujanje, pomoč in motivacija!" 

"Presenetila me je strokovnost predavateljev. Zelo dobro se mi zdi, da imajo vsi predavatelji veliko izkušenj na področju mediacije."

"Visoko strokovni predavatelji, odlično povezovanje s praktičnimi primeri, aktivno vključevanje v diskusijo in pozivanje udeležencev. Simulacija konkretnih primerov mediacije!" 

 

OKTOBER 2015                                                                                                                      

"Vidijo se izkušnje in teoretska podlaga. Čuti se predanost tej dejavnosti in željo po rešitvi sporov. Še tako naprej!"                                                                                                                                                     

"Vsi predavatelji so bili dobro teoretično pripravljeni, odlični primeri iz prakse, zanimiva in strokovna predavanja, občutita se predanost ideji reševanja konflikta z mediacijo, občutek za ljudi, vrhunsko izobraževanje."              

"Izjemno sem pozitivno presenečen in absolutno zadovoljen z izobraževanjem. Nisem pričakoval tako kvalitetne izvedbe, še manj svojega izjemno pozitivnega odnosa do mediacije. Kapo dol- kar pa se tiče znanja - razumem! Res razumem mediacijo."      

"Izjemna predanost mediaciji vseh predavateljev. Vrhunski predavatelji."                                    

"Predanost vseh predavateljev; resen pristop ( držanje urnika, nič zamujanja,..); praktično delo; primerjava s prakso, kompetentni predavatelji; intenziteta; nismo počivali in to je prav!"